fbpx

Opinie o ecoABM

Opinie o współpracy i towarze dostarczonym na farmy fotowoltaiczne przez ecoABM

IMG_2532

Robert Dulat / Właściciel firmy Improm

"Współpraca z ecoABM to wysoki profesjonalizm i dotrzymane słowa. Materiały fotowoltaiczne, które zostały dostarczone przez Hurtownię ecoABM na budowę farmy fotowoltaicznej 1MW w Suchowoli były dostarczone szybciej niż przewidywała Umowa"

review

Zespół Projektowy Elpro / Elpro OZE Serwis

"Z Hurtownią fotowoltaiczną ecoABM współpracujemy od kilku lat. Wielokrotnie dostarczali komponenty fotowoltaiczne na nasze produkty. Współpraca z ecoABM jest zawsze sprawna, szybka i odbywa się w świetnej atmosferze :)"

Oceń nas w Google!

Opinie Klientów

Doskonała
Na podstawie 31 opinii
Szymon F
Szymon F
2023-01-31
ecoABM jest wyjątkową hurtownią fotowoltaiczną, która oferuje wysokiej jakości produkty i usługi swoim klientom. Ich szeroka oferta produktów, w połączeniu z profesjonalnym i doświadczonym personellem, pozwala im dostarczać najlepsze rozwiązania dla potrzeb swoich klientów.
Konrad Kozłowski
Konrad Kozłowski
2022-12-16
Polecam w hurownię ecoABM. Bardzo dobra i miła obsługa.
Ahmed Alburak
Ahmed Alburak
2022-12-16
polecam jak najbardziej / Дуже рекомендую найкращу компанію
Łukasz Matuszelański
Łukasz Matuszelański
2022-12-16
Hurtownia pomimo wielu problemów z globalnym brakiem towarów zawsze ma w swojej ofercie odpowiednią ilość paneli i inwerterów. Dobra obsługa klienta, współpracuję z EcoABM już 3 lata. Polecam.
Beata Bylica INSTALGRAM
Beata Bylica INSTALGRAM
2022-12-15
Szybka i sprawna obsługa. Polecam!
Eryk Kanecki
Eryk Kanecki
2022-12-15
Zamówienia realizowane szybko, kontakt nie utrudniony, biuro obsługi klienta pomocne, duży asortyment. Polecam
Daniel Cudzik
Daniel Cudzik
2022-12-15
Świetna obsługa i doradztwo w kwestii towaru. Szybka wysyłka zamówienia oraz bardzo dobry kontakt z firmą 👍
Monika Kerka
Monika Kerka
2022-12-15
Mają najniższe ceny, bardzo uczciwa firma. Zdecydowanie polecam.
Teresa Jornicka
Teresa Jornicka
2022-12-14
Można o nich mówić w samych superlatywach. Szkoda, że tyle zwlekałam. Polecam!
Karol (Karal)
Karol (Karal)
2022-12-14
Już dłuższy czas współpracuje z Panią Izą i na prawdę z może jakimiś dwoma małymi wpadkami nie ma się do czego przypierdzielić. Wszystko sprawnie, z uśmiechem i podejściem do klienta. Mam nadzieje, że będziecie o mnie pamiętać na święta jak w zeszłym roku :D